Hrvatski radio

Radio Rijeka

Nulti dani Galerije SKC

05.12.2013.

15:23

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Početkom sljedeće godine otvata se riječki Studentski kulturni centar. Njegov dio bit će i Galerija SKC, a uvod u siječanjska događanja su Nulti dani, koje priprema kreativni kolektiv Kombinat.

Predavanja, radionice i izložbe pripremit će teren za novu galeriju u gradu. Galerija SKC djelovat će u Palachu, gdje će se održavati i svi programi Nultih dana Galerije SKC. Za uspješan početak rada nove galerije brine se u prvom redu kreativni kolektiv Kombinat - skupina mladih dizajnera, umjetnika i djelatnika u kulturi.

Od 6. do 13. prosinca Kombinat i Galerija SKC ugošćuju izložbu fotografija finalista 5. Međunarodnog festivala fotografije Organ vida. Osim izložbe, za vrijeme Nultih dana održavat će se i tri radionice fotografije te nekoliko povezanih predavanja. Radionice će rezultirati zajedničkom izložbom svih sudionika, a prijave traju do 30. studenoga. 

Sve informacije o Kombinatu i Nultim danima Galerije SKC možete pronaći na Facebooku ili na internetskoj stranici KombinataPoslušajte što o programu kaže predstavnica Kombinata Marina Toto:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.