Hrvatski radio

Radio Rijeka

Osigurajte ulaznicu za lutkarsku Reviju

15.10.2013.

16:15

Autor: Olivera Vinković / Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Revija lutkarskih kazališta bit će održana u Rijeci od 3. do 12. studenoga, najavili su riječki lutkarii. Pretprodaja ulaznica počela je danas i trajat će do 21.listopada, isključivo na blagajni Gradskog kazališta lutaka u Rijeci.

Na 18. Reviji sudjelovat će trinaest kazališta s petnaest naslova. Većina ansambala je iz Hrvatske, a inozemni gosti dolaze iz Slovenije, Srbije i Bugarske. Iako će program početi dan ranije, svečano otvorenje zakazano je za 4. studenoga u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s predstavom Životinjska farma Lutkovnog gledališča Ljubljana, režija Vito Taufer. Već po običaju riječke revije ta je predstava namijenjena odrasloj kazališnoj publici.

U programu Revije je i izložba što će biti postavljena u Galeriji Kortil, a predstavit će Kukce nametnike i ostalu gamad Saše Jantoleka.

Predstave će se održavati u Gradskom kazalištu lutaka i u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Ulaznice u pretprodaji stoje 20 kuna, dok će od 22. listopada u slobodnoj prodaji biti 30 kuna, a moguće je nabaviti i komplete ulaznica. Više o programu i ulaznicama možete doznati ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.