Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ri filharmonija i Ri rock

08.07.2013.

05:14

Autor: Antonela Galić Pruša / Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Riječka filharmonija i riječki rokeri: Damir Urban, Zoran Prodanović Prlja, Dean Škaljac i Žanil Tataj Žak, pod ravnanjem dirigenta Igora Vlajnića, nastupit će zajedno u Harteri u ponedjeljak 8. srpnja u 21,30 u okviru Riječkih ljetnih noći.

Redoviti ljetni koncert Riječke filharmonije održan u Harteri prošle godine nagrađen je kao najcjelovitiji događaj Riječkih ljetnih noći, a za isti je program HDGU Filharmoniju nagradila diplomom Milka Trnina. Stoga je osmisliti ovogodišnji koncert bilo posebno zahtjevno i izazovno, pa je ansambl odlučio surađivati s Hrvatskom glazbenom unijom Primorsko-goranske županije.

Na atraktivnom koncertu čiji program na jedinstven način spaja riječku rock-scenu i klasičan zvuk Riječke filharmonije, bit će izvedeni neki od najvećih hitova starije i novije generacije, a riječki rokeri okušat će se u izvođenju nekih od bisera operne literature. U aranžmanima pripremljenim posebno za ovu prigodu sudjelovat će i mješoviti pjevački zbor Jeka Primorja.

Zbog velikog interesa u prodaji je dodatnih 150 karata.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.