Hrvatski radio

Radio Rijeka

Trodnevno Valentinovo u Art-kinu

11.02.2021.

11:30

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Plakat filma Romeo i Julija (1996.)

Foto: Plakat filma Romeo i Julija (1996.)

Foto: - / -

Zbog ograničenog broja dostupnih mjesta Valentinovo u Art-kinu slavi se tri dana – 13., 14. i 15. veljače – uz program Kultno kino koji donosi film Romeo i Julija Baza Luhrmanna s Leonardom DiCaprijom i Claire Danes u glavnim ulogama.

Najveća ljubavna priča svih vremena rezervirana je, naravno, za mjesec ljubavi pa program Kultno kino u Art-kinu donosi film Romeo i Julija (1996.), u režiji Baza Luhrmanna, koji ove godine slavi svoju 25. godišnjicu.

Riječ je o drugom dijelu Red curtain trilogije australsko-američkog redatelja Baza Luhrmanna koji je baziran na književnom predlošku, najpoznatijoj ljubavnoj tragediji nastaloj iz pera engleskog dramatičara Williama Shakespearea.

Da bi svi zaljubljenici u film i ljubav, uz postojeće mjere, stali u kino, film se prikazuje tri puta: 13. veljače u 17 sati, 14. veljače u 19 sati i 15. veljače u 20 sati.

O programu Art kina za veljaču više možete pročitati na sljedećoj poveznici, a više o samom filmu kojim Art kino obilježava dan zaljubljenih potražite na https://www.art-kino.org/hr/film/romeo-i-julija.

Ulaznice se mogu rezervirati putem e-pošte (ulaznice@art-kino.org), a kupiti na blagajni Art-kina svakoga dana sat vremena prije početka prve projekcije ili na internetskoj stranici ulaznice.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.