Hrvatski radio

Radio Rijeka

Tulum u Dvorani mladosti uz Bajagu i Instruktore

13.11.2015.

17:02

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Album “S druge strane jastuka” Bajage i Instruktora ove godine slavi okruglih 30 godina. Bez sumnje, jedan od najvećih pop rock albuma u glazbenoj povijesti ovih prostora, glavni je motiv Tulum turneje u sklopu koje će Bajaga, zajedno sa Silenteom i Quasarrom nastupiti večeras u Rijeci.

Bajaga i Instruktori će na Tulum turneji večeras svirati puni, dvosatni koncertni set. Uz simbolično obilježavanje 30 godina od "Jastuka", publika u Rijeci čut će sve najbolje iz veličanstvene Bajagine pjesmarice – "Plavi safir", "Verujem, ne verujem", "Godine prolaze", "Ruski voz", "442 do Beograda", "Tišina", "Tamara", "Moji drugovi", "Kad hodaš", "Muzika na struju", "Samo nam je ljubav potrebna", "Gore dole" i mnoge druge.

Nakon zagrebačkog i splitskog Tuluma, večeras se tulumari u riječkoj Dvorani mladosti. Program će otvoriti electro pop majstori Quasarr, nakon kojih program nastavljaju Silente te za kraj Bajaga i Instruktori.

O večerašnjem koncertu, ali i onim prošlim u Rijeci i regiji, u našem je studiju govorio Bajaga - poslušajte razgovor:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.