Hrvatski radio

Radio Rijeka

Uključi se: Danas uz riječko Korzo, sutra već u vašem susjedstvu

16.10.2018.

13:36

Autor: Olivera Vinković

Foto: Olivera Vinković / HR Radio Rijeka

Foto: Olivera Vinković / HR Radio Rijeka

Foto: - / -

U sklopu projekta Rijeka 2020. Europske prijestolnice kulture počeo je novi projekt: Uključi se. Plavi kombi je danas bio parkiran na Trgu 128. brigade u centru Rijeke, a mini turneja graskim ulicama i kvartovima tek slijedi.

Rijeka 2020. - EPK pokrenula je različite programe za uključivanje građana, a sada o tome građane treba i informirati. Stoga je pokrenuta kampanja "Uključi se" koja će trajati mjesec dana, podsjeća je voditelj programa Bernard Koludrović

"Uloga kombija je prikazati fizičku i vizualnu prisutnost EPK, ne samo u centru grada već i po različitim lokacijama diljem grada, tako da dođemo do najmanjeg zakutka naše lijepe Rijeke", istaknuo je Koludrović. 

Potražite plavi kombi i informirajte se o mogućnostima predlaganja projekata za Civilne inicijative i Zeleni val (ozelenjavanje grada) te provjerite kako se uključiti u Vijeće građana koje će odlučivati o ostvarivanju tih prijedloga. Više o projektu možete doznati ovdje.

Foto: Olivera Vinković / HR Radio Rijeka

Foto: Olivera Vinković / HR Radio Rijeka

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.