Hrvatski radio

Radio Rijeka

Valentinovo u Kazalištu: koncert devet ljubavnih i poslovnih parova

14.02.2017.

09:27

Autor: Gloria Fabijanić Jelović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Riječka će se publika večeras od 19:30 u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca moći družiti s kazališnim parovima koji dijele ljubav prema umjetnosti i kazalištu, koji dijele isti životni i poslovni prostor.

Kroz prigodni mozaični program, na sceni će zaplesati baletni parovi Irina i Andrei Köteles, Anca i Svebor Zgurić, Leopoldo Guadagno i Domenico Piscopo, dok će posjetitelje pjevačkim i glumačkim interpretacijama ugostiti glumački par Elvia i Bruno Nacinovich te operni parovi Kristina i Rober Kolar te Voljen Grbac i Viven Galletta, a na klaviru će ih pratiti Vladimir Babin.

Program, koji je osmislio Igor Vlajnić, vodit će glumci Rosanna Bubola i Dražen Mikulić. Onima koji Valentinovo odluče provesti u "Zajcu", Kazalište poklanja drugu ulaznicu: 1 + 1 gratis!

Poslušajte što su Gloriji Fabijanić Jelović rekli maestro Igor Vlajnić te jedan od parova, Voljen Grbac i Vivien Galletta:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.