Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zaplešimo zajedno: 11 plesnih skupina predstavlja svoj rad

29.03.2016.

12:08

Autor: Gloria Fabijanić Jelović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Projekt "Zaplešimo zajedno" održat će se drugi put u Rijeci. U HKD-u na Sušaku nastupit će 11 plesnih skupina: Dance Queen, Flash Dance Unit, Flame, K2K, Porto Ri, Prostor Plus, Ris centar, Rotondo, Sirius, Team Rock i Trinity.

Kao i prošle godine, svaka grupa će se moći predstaviti s dvije koreografije od po tri i pol minute. Svaka plesna skupina imat će i prezentaciju kojom će najaviti svoj nastup, koreografiju i plesače. 

Na kraju produkcije proglasit će se najbolji nastup, o čemu će odlučivati stručni ocjenjivački sud. Sačinjavat će ga jedna osoba iz Turističke zajednice grada Rijeke, pet osoba iz riječkog gradskog Odjela za kulturu i dvije osobe iz medija.

Zaplešimo zajedno održava se u utorak 5. travnja u 19:30 u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Cijena ulaznice je 20 kuna, a projekt je u našem studiju, u razgovoru s Glorijom Fabijanić Jelović, predstavila organizatorica - Dobrila Mantilia:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.