Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Zlatnih 50": Velika obljetnica dvojice zaljubljenika u zborsko pjevanje

18.10.2018.

10:58

Autor: Gloria Fabijanić Jelović

Lujo Alač, Davor Rotar i Doris Kovačić (Foto: G. Fabijanić Jelović / Radio Rijeka)

Lujo Alač, Davor Rotar i Doris Kovačić (Foto: G. Fabijanić Jelović / Radio Rijeka)

Foto: - / -

Koncertom naziva "Zlatnih 50", dvojica riječkih zaljubljenika u klapsko i zborsko pjevanje, Lujo Alač i Davor Rotar, obilježavaju svojih 50 godina neprekidnog amaterskog pjevanja. Koncert će se održati u 19 sati u Mramornoj dvorani riječkog Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskoga primorja.

Lujo Alač se poslije završenog riječkog Ekonomskog fakulteta,radio je u riječkom Elektroprimorju, današnjem HEP-u, a bio je i stalni sudski vještak iz oblasti financija pri riječkom Trgovačkom sudu.

Davor Rotar je isto kao i Alač, završio riječki Ekonomski fakultet i radio je u nekoliko vodećih riječkih firmi kroz svoj radni vijek koji je završio kao vlasnik i direktor veletrgovačke tvrtke.

Na koncertu u Mramornoj dvorani riječkog Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja nastupit će zborovi Jeka primorja, "Josip Kaplan" i VAL, klapa Kvarner i klapa Luka. Početak koncerta zakazan je za 19 sati, a ulaz je besplatan.

Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.