Hrvatski radio

Radio Rijeka

ACI svečano predao jedrilicu klase Optimist Jedriličarskom klubu 3. MAJ

31.08.2023.

12:45

Autor: Radio Rijeka

ACI donirao jedrilicu JK 3.MAJ

ACI donirao jedrilicu JK 3.MAJ

Foto: ACI i JK 3.MAJ / -

Važan vjetar u jedra kultnog riječkog jedriličarskog kluba. Jedrilica je namijenjena za treninge i natjecanja mlađih uzrasta.

Legendarni riječki jedriličarski klub, 3.MAJ bogatiji je za jednu važnu jedrilicu namijenjenu za treninge i natjecanja mlađih uzrasta.


Nabavku jedrilicu klase Optimist za JK 3.MAJ sponzorirao je ACI d.d., najveći lanac marina na Mediteranu i regionalni nautički lider, koji tradicionalno podržava domaće sportske klubove i udruge uz poseban naglasak na vodene sportove i discipline te razvoj mladeži.


ACI d.d. je u ožujku ove godine započeo sponzorsku suradnju s jedriličarskim klubom iz Rijeke čime je nastavljena desetljećima duga tradicija brige za zajednicu, uz poseban naglasak na podršku cjelokupnom nautičkom sektoru Republike Hrvatske.


Na svečanoj primopredaji, koja je održana u prostorijama Jedriličarskog kluba 3.MAJ, sudjelovali su član Uprave ACI d.d., Josip Ostrogović i predsjednik JK 3.MAJ, Vojko Gorše te članovi svih uzrasta ovog kluba koji je ujedno i jedan od sportskih simbola grada Rijeke i koji u svom sastavu broji oko 10 aktivnih natjecatelja u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Svečana primopredaja jedrilice klase Optimist za JK 3. MAJ

Svečana primopredaja jedrilice klase Optimist za JK 3. MAJ

Foto: ACI i JK 3.MAJ / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.