Hrvatski radio

Radio Rijeka

Eni Jurišić: The Voice je bio velika odskočna daska

01.05.2016.

15:43

Autor: Virna Baraba

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Eni Jurišić, jedina riječka polufinalistica „The Voicea“ bila je gošća u emisiji Na obedu kod Maria Lipovšeka Battifiace. Što se promijenilo nakon nastupa u The Voiceu? „Svašta i ništa. Glazbu volim oduvijek. U tome sam još od malena, kaže mlada talentirana Riječanka.

Enino je djetinjstvo bilo vezano uz glazbu. Pratila je mamu Jozefinu (jednu od pjevačica kultne riječke Grupe 777) na raznim festivalima. „Htjela sam biti dio toga. Shvatila sam da to želim raditi i da me to veseli, to je moj poziv", objašnjava Eni čiji je tata trener kuglanja. „Probala sam i to, ali glazba je prevladala“, otkrila je Eni koja je i članica dua Pinky and the Brain

Kakva je bila u školi? "Najdraži mi je predmet bio glazbeni, ali voljela sam i matematiku i fiziku", rekla je mlada pjevačica. 

U razgovoru s Mariom Battifiacom pričalo se najviše o nastupima u "The Voiceu", emisija koja je, kako kaže Eni, bila za nju velika odskočna daska. 

Bilo je govora i o planovima za budućnost, o projektu Abbazia i o kuhinji. 

Poslušajte razgovor između Eni Jurišić i Maria Lipovšeka Battifiace: 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.