Hrvatski radio

Radio Rijeka

Matuljske ljetne večeri: Tramontana će vas ofriškat!

06.06.2023.

13:55

Autor: Vladimir Jurić

Matuljske ljetne večeri

Matuljske ljetne večeri

Foto: Vladimir Jurić / Radio Rijeka

Pod geslom "Tramontana će vas ofriškat!" danas je u zgradi općine Matulji predstavljen program Matuljskih ljetnih večeri. 

Kako su naglasili načelnik općine Matulji Vedran Kinkela i direktorica Turističke zajednice općine Matulji Marijana Kalčić, program je podjeljen u dva dijela.


Ljetnu uvertiru koja će održavati tijekom lipnja, te Matuljske ljetne večeri koje će se održavati tijekom srpnja, kolovoza i dijela rujna.


Priredbe u lipnju su predviđene za mlade i djecu uz nekoliko zanimljivih predstava i koncerata koje će se održati u Amfiteatru i ispred osnovne škole.


Tijekom Matuljskih ljetnih večeri predviđen je niz koncerata i predstava uz obilježavanje obljetnica djelovanja. tako će grupa Opća opasnost, i Šajeta proslaviti trideset, a Marko Škugor deset godina karijere.


Ulaz na sve programe je besplatan, naglašeno je na konferenciji za novinare.


Na konferenciji su najavljene i interpretacijske vožnje e-biciklima svake srijede, koje će se pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke tajednice i TZ Kvarnera održavati u suradnji s tvrtkom Partenca iz Matulja i Magic Sole iz Kastva.


 S direktoricom TZ Matulji Marijanom Kalčić razgovarao je Vladimir Jurić:

Matuljske ljetne večeri

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.