Hrvatski radio

Radio Rijeka

Priče koje pomažu: Bleki se seli

26.01.2022.

11:17

Autor: HRT - Radio Rijeka

Zavalite se i poslušajte priču

Zavalite se i poslušajte priču

Foto: David G. Morgan / Pixabay

U programu Radio Rijeke krenuo je novi ciklus terapeutskih priča pod nazivom Priče koje pomažu, ovoga puta namijenjen djeci ranijeg osnovnoškolskog uzrasta.

Nekolicina riječkih nezavisnih autora, pedagoga i psihologa u njih je utkala svoja iskustva iz rada s djecom, ali i vlastitog doma. Zahvaljujući storytelling metodi najmlađi će slušatelji moći prepoznati ono što im je važno i povezati priču sa svojom situacijom za koju trebaju pomoć. 


Slušanje terapeutskih priča je individualni proces koji rezultira unutarnjom ravnotežom i vodi ka prihvaćanju novih spoznaja i odgovora.


Neopterećeni sadržajem, poslušajte priče sa svojim najmlađima koji će sami prepoznati što im je važno i povezati priču sa situacijom za koju im je potrebna pomoć. 


Priču "Bleki se seli", namijenjenu djeci koja mijenjaju životnu sredinu, napisao je psihoterapeut Mauro Lacovich. Slušajte nas svake zadnje srijede u mjesecu od 19:30 sati. Pripovijedačica i autorica emisije je Hana Peharda-Hržić.


Bleki se seli

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.