Hrvatski radio

Radio Rijeka

Radio Rijeka ima Zlatni studio! Hvala Vam svima na podršci!

04.02.2022.

20:53

Autor: HRT - Radio Rijeka

slavljenička torta koju nam je poslala uprava HRT-a

slavljenička torta koju nam je poslala uprava HRT-a

Foto: - / Radio Rijeka

Radio Rijeka osvojila je nagradu Zlatni studio u kategorji najbolje radijske postaje. Nagrada je potvrđena odlukom stručnog žirija te internetskim glasovanjem i slanjem kupona čitatelja Studija, priloga Jutarnjega lista. 

Zlatni studio je velika nagrada za sve koji ulažu svoje znanje, trud i vrijeme u program Radio Rijeke, ali i nagrada svim slušateljima koji nas ustrajno podržavaju. Hvala Vam, dragi naši, najbolji ste!


Idemo dalje zajedno kroz vrijeme!


Ovako je to bilo u studiju "Anton Marti", poslušajte:

Atmosfera s dodjele Zlatnog studija

Za najbolju radijsku postaju uz Radio Rijeku u finalu su bili Radio Dalmacija i Narodni radio, a nagradu je u ime Radio Rijeke, na svečanosti održanoj u dvorani "Anton Marti" HRT-a, preuzeo urednik Radio Rijeke Alen Čemeljić


U finalu za najbolji radijski glas bio je i naš Robert Ferlin, ali mu je nagrada ove godine izmakla. Dobio ju je Mario Lipovšek, a u konkurenciji je još bila i Tatjana Jurić.

Prestižne medijske nagrade dodjeluju se peti put za ostvarenja iz područja filma, kazališta, televizije, radija i glazbe u godini što je netom završila - u čak devetnaest kategorija. Zlatni studio nosi ime najdugovječnijeg televizijskog tjednika na našim prostorima, prvi put tiskanog 1964. godine.


Uz moto "Najbolji biraju najbolje", nagrada je kombinirano priznanje struke i publike, a ove godine stiglo je više od 800 tisuća glasova kuponima objavljenim u tjedniku Studio i online na portalu jutarnji.hr.


Poslušajte razgovor glavnog urednika Radio Rijeke Alena Čemeljića s našom Ivom Pavletić Crnić u emisiji Kaf'e:

pobjednički intervju

naš Lucijan Kostrenčić i Zlatni studio

naš Lucijan Kostrenčić i Zlatni studio

Foto: - / Radio Rijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.