Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka: Sveučilište za 3. dob prvi put nudi predavanja iz enologije

03.10.2022.

16:48

Autor: Tatjana Sandalj

Uvije je vrijeme za nova znanja i vještine

Uvije je vrijeme za nova znanja i vještine

Foto: rupert B. / Pixabay

Sveučilište u Rijeci, u suradnji s Gradom Rijekom, starijima od 55 godina predstavlja novi jesenji ciklus predavanja u sklopu programa Sveučilišta za 3. dob. Upisi počinju na Međunarodni dan starijih osoba 3. listopada i traju do ponedjeljka 10. listopada.

Jesenji ciklus predavanja kreće ciklusom predavanja "Od kuna do eura - razvoj novca i središnjeg bankarstva" koji će početi već 13. i trajati do 27. listopada.


U studenome nude ciklus predavanja iz psihologije na temu "Samopoštovanje i njegovo djelovanje na naše mentalno i tjelesno zdravlje". Termin je od 10. do 24. studenog.


Jesenji program zaokružit će u prosincu ciklusom predavanja iz enologije. Prvi put uvode znanstveno-praktični ciklus "Uvod u vinarstvo", od 29. do 13. prosinca. 


Predavanja se održavaju utorkom i četvrtkom od 17 do 18:30 sati na Filozofskom fakultetu u Kampusu Sveučilišta u Rijeci, a upisnina u pojedini ciklus predavanja je 150 kuna.


Prijave su online, na mail: 3dob@uniri.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.