Hrvatski radio

Radio Rijeka

Priče koje pomažu: Pčelica Nenica - cvijet s crnom laticom

26.05.2022.

14:46

Autor: Anja Matić

Storytime

Storytime

Foto: - / Pixabay

Nekolicina riječkih nezavisnih autora, pedagoga i psihologa u njih je utkala svoja iskustva iz rada s djecom, ali i vlastitog doma. Zahvaljujući storytelling metodi najmlađi će slušatelji moći prepoznati ono što im je važno i povezati priču sa svojom situacijom za koju trebaju pomoć.

Neopterećeni sadržajem, poslušajte priče sa svojim najmlađima koji će sami prepoznati što im je važno i povezati priču sa situacijom za koju im je potrebna pomoć. U ovom izdanju emisije poslušajte više o pčelici Nenici. 


"Pčelica Nenica - Cvijet s crnom laticom", autorice Sanje Lujić Pirc, edukativna je ilustrirana priča pretočena u radiodramu namijenjenu predškolcima i nižim razredima osnovne škole s temom komunikacije i prijateljstva. 


U dramatizaciji emisije sudjelovali su učenici 4.b razreda Osnovne škole Nikola Tesla, a priči je dala odličan rasplet Nina Tucić, učenica 2. razreda Osnovne škole Gornja Vežica.


Priče emitiramo svake zadnje srijede u mjesecu od 19 sati i 30 minuta, a pripovijedačica i autorica emisije je Hana Peharda-Hržić. Poslušajte i uživajte:

Cvijet s crnom laticom

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.