Hrvatski radio

Radio Rijeka

Priče koje pomažu: Šalice

26.01.2023.

16:27

Autor: Hana Peharda Hržić

Zavalite se i poslušajte priču

Zavalite se i poslušajte priču

Foto: David G. Morgan / Pixabay

U programu Radio Rijeke emitiramo ciklus terapeutskih priča pod nazivom Priče koje pomažu. Ciklus je ovoga puta namijenjen djeci ranijeg osnovnoškolskog uzrasta.

Nekolicina riječkih nezavisnih autora, pedagoga i psihologa u njih je utkala svoja iskustva iz rada s djecom, ali i vlastitog doma. Zahvaljujući storytelling metodi, najmlađi će slušatelji moći prepoznati ono što im je važno i povezati priču sa svojom situacijom za koju trebaju pomoć. 


Slušanje terapeutskih priča je individualni proces koji rezultira unutarnjom ravnotežom i vodi ka prihvaćanju novih spoznaja i odgovora. Neopterećeni sadržajem, poslušajte priče sa svojim najmlađima. 


Nova priča koja pomaže prihvatiti promjene vodi vas u urednu, osunčanu kuhinju u kojoj sretno živi šest šalica. Selidba u nove ormariće donijela im je novo iskustvo i neočekivano zadovoljstvo. Autorica priče, Petra Kapović Vidmar, objavila ju je na više jezika i pronašla svoje mjesto u svjetskoj riznici storytellinga.


Slušajte nas svake zadnje srijede u mjesecu od 19:30 sati. Pripovijedačica i autorica emisije je Hana Peharda Hržić


A sada, zavalite se udobno i poslušajte priču o šalicama:

Priče koje pomažu: Šalice

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.