Hrvatski radio

Radio Rijeka

Priče koje pomažu: zamišljeni otok Arat

28.04.2022.

11:34

Autor: Hana Peharda-Hržić

Storytime

Storytime

Foto: - / Pixabay

U programu Radio Rijeke krenuo je novi ciklus terapeutskih priča pod nazivom Priče koje pomažu koji je namijenjen djeci ranijeg osnovnoškolskog uzrasta. Priče emitiramo svake zadnje srijede u mjesecu u 19 sati i 30 minuta, a autorica emisije je Hana Peharda-Hržić.

Nekolicina riječkih nezavisnih autora, pedagoga i psihologa u njih je utkala svoja iskustva iz rada s djecom, ali i vlastitog doma. Zahvaljujući storytelling metodi najmlađi će slušatelji moći prepoznati ono što im je važno i povezati priču sa svojom situacijom za koju trebaju pomoć.


Neopterećeni sadržajem, poslušajte priče sa svojim najmlađima koji će sami prepoznati što im je važno i povezati priču sa situacijom za koju im je potrebna pomoć.


Kopirati tuđe ponašanje nije uvijek dobro, tomu se uče čak i male papige. Priču koja pomaže stjecanju vještine donošenja vlastitih odluka napisala je Petra Kapović Vidmar po načelima storytellinga. Uživajmo zajedno u tropskom ambijentu zamišljenog otoka Arat.


Poslušajte emisiju:

Priče koje pomažu

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.