Hrvatski radio

Radio Rijeka

105 godina Plivačkog kluba Primorje CO

12.09.2013.

14:20

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Plivački klub Primorje Croatia Osiguranje obilježava 105. godišnjicu rada i postojanja. Članovi kluba, treneri te potpredsjednik Predrag Kovačić predstavili su na današnjoj konferenciji rad kluba te pozvali roditelje da upišu djecu na plivanje.

Djeca se mogu upisati u plivački vrtić, školu ili na plivačko usavršavanje. Kroz programe plivačkog vrtića i škole svake sezone prođe više od 850 djece. 

U klubu se ozbiljno radi, imamo kvalitetne trenere te vrhunske bazene.  Mislim da smo po broju članova jedan od najvećih plivačkih klubova u Hrvatskoj, a naši plivači postižu vrhunske rezultate, rekao je potpredsjednik Plivačkog kluba Primorje COPredrag Kovačić.

Danas Plivački klub Primorje broji oko 900 aktivnih članova raspoređenih u više programa, od čega je u plivačkoj sportskoj školi i vrtiću čak 700 djece. U pogonu od kadeta do seniora Primorje ima 96 plivača, koji su u posljednjim godinama ostvarili vrhunske sportske rezultate.

O plivačkoj školi i vrtiću, više u izjavi voditelja Škole plivanja Dalibora Krebelja:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.