Hrvatski radio

Radio Rijeka

61. utrka Alpe Jadran prvenstva

16.08.2013.

18:45

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Program sutra i u nedjelju počinje u osam sati ujutro i trajat će sve do 19 sati navečer. Riječ je o sedmoj od deset ovogodišnjih utrka Alpe Jadran prvenstva.

Ovoga vikenda na Automotodromu Grobnik vozi se 61. izdanje utrke prvenstva Alpe Jadran. Sudjelovat će više od 150 motociklista iz 12 zemalja raspoređenih u šest sportskih i isto toliko oldtimer klasa. Prvi neslužbeni treninzi voženi su već danas.

Program sutra i u nedjelju počinje u osam sati ujutro i trajat će sve do 19 sati navečer. Riječ je o sedmoj od deset ovogodišnjih utrka Alpe Jadran prvenstva. Vozit će se i prvenstva susjednih zemalja, Slovenije i Austrije kao i prvenstvo Hrvatske. Službeni treninzi na rasporedu su sutra u 8 sati, a prve utrke počinju poslijepodne. Posebnost ovoga natjecanja je u tome što će se službene utrke održati i sutra i u nedjelju, to je tzv. dupli program. Naravno, obje se utrke boduju za prvenstvo Alpe Jadrana, rekao je sportski direktor Automotodroma Grobnik Igor Eškinja te pozvao sve zaljubljenike u oktanski sport da ovaj vikend provedu uz grobničku pistu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.