Hrvatski radio

Radio Rijeka

7. kolo "Riječke zimske lige u trčanju 21/22 – Igor Malešević"

20.02.2022.

10:46

Autor: HRT - Radio Rijeka

Zimska liga u trčanju

Zimska liga u trčanju

Foto: - / TZ Crikvenica

Riječka zimska liga u trčanju održava se od 2004. godine i ove godine slavi svoje 17. izdanje. Zamišljena je kao mjesto okupljanja sportaša, trkača, triatlonaca i svih ostalih koji trče te kao mjesto druženja, zajedničkog treninga i razmjene iskustava. “Zimska liga“, kako ju od milja zovu, svake godine počinje ujesen i kroz svojih 8. kola tradicionalno obilazi našu županiju od Rijeke, Kostrene, Kastva, Mošćeničke Drage, Novog Vinodolskog preko Bribira sve do Fužina i dalje. Tako će “Zimska liga“ danas posjetiti Dramalj!

Na "Zimskoj ligi" trči se oko 6 km, ovisno od lokacije održavanja i odabrane staze, a u Dramlju će se trčati od Restorana "Faro" do kampa Kačjak i natrag, pa tako 2 kruga.


Svako kolo "Zimske lige" okupi stotinjak sudionika, što onih željnih rezultata, druženja i otkrivanja trkačkih staza širom Primorsko-goranske županije. "Zimska liga" je i uspomena na sportske junake našeg kraja poput Dejana Ljubasa i Igora Maleševića, čije ime danas nosi, dečke koji su živjeli zimsku ligu i zbog kojih ona danas postoji.


Pridružite se posebnom, rođendanskom kolu “Riječke zimske lige u trčanju 21/22 – Igor Malešević“, jer upravo danas  Triatlon klub "Rival" navršava 20 godina svoga postojanja.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.