Hrvatski radio

Radio Rijeka

Adria Oil Škrljevo izgubilo od ekipe Zaboka

06.02.2022.

10:35

Autor: Vladimir Jurić

Rajčić i Garett

Rajčić i Garett

Foto: - / KK Adria Oil Škrljevo

Susret ekipa koje love šesto mjesto, posljednje koje vodi u HT Ligu za prvaka, pripalo je ekipi Zaboka koja je sa 75:62 pobijedilo Adria Oil Škrljevo.

Iako su Zeleni sa Škrljeva imali plus osam (17:9) u devetoj minuti i plus sedam (14:7) u sedmoj minuti, na mali odmor otišlo se s minimalnom prednošću domaćina 17:16.


Prvih osam minuta prve četvrtine pripao je Adria Oil Škrljevu koji su, na krilima Stefana Šajina i Maria Rajčića, držali prednost, a tu prednost su gosti iz Zagorja sustigli u samo minutu i pol, nakon što su poentirali Jure Gunjina i Srđan Brocić.


Druga četvrtina pripala je Zaboku koju su lavovi iz Zagorja dobili rezultatom 23:15, za završnih plus sedam na kraju prvog poluvremena (39:32).


Kod Zaboka Jarvis Garett zabio je osam, dok su Gunjina i kapetan Antonio Črnjević zabili po osam koševa. Jedanaest koševa Rajčića te osam kapetana Josipa Barnjaka i Šajina bili su dovoljni za minus sedam.


Drugi dio utakmice gosti iz Zagorja održavali su prednost za konačnih plus trinaest.


Najučinkovitiji na utakmici bio je bivši zeleni Gunjina s 21 postignutim košem, dok je kod domaćina Rajčić zabio 17, a Toni Jelenković 16 koševa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.