Hrvatski radio

Radio Rijeka

Aleš Mejač dolazi na posudbu iz Maribora?

05.02.2016.

16:59

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zdravstvena situacija Marka Vešovića, koji pokriva nekoliko pozicija u momčadi, poprilično se zakomplicirala. Ne željevši riskirati i u konačnici u pitanje dovesti sve planirano u nastavku sezone, prema neslužbenim informacijama zamjena je pronađena u Alešu Mejaču, braniču Maribora.

Iako je nakon predstavljanja Florentina Mateia zamjenik sportskog direktora Bijelih Ivan Mance izjavio kakao je prijelazni rok završen, stvari su se, nažalost, razvile drugim tijekom. Nažalost jer je zdravstvena situacija Marka Vešovića, koji pokriva nekoliko pozicija u momčadi, poprilično se zakomplicirala. Problemi s dijagnosticiranom bakterijom zahtijevaju oporavak od najmanje mjesec i pol dana, a možda i do kraja proljetnog dijela sezone.

Ne željevši riskirati i u konačnici u pitanje dovesti sve planirano u nastavku sezone, na Rujevici su krenuli u potragu za adekvatnom zamjenom. Prema neslužbenim informacijama alternacija, prije svega Ristovskom na poziciji desnog braniča, trebao bi biti  iskusni Aleš Mejač, 32-godišnji član slovenskog prvoligaša Maribora koji bi na Kvarner trebao doći na posudbu do kraja sezone. Mejač je član Viola od 2008. godine, a u vrijeme dok je Matjaž Kek bio slovenski izbornik, debitirao je i za reprezentaciju. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.