Hrvatski radio

Radio Rijeka

Anas Sharbini: Najsretniji trenutak u mojoj karijeri

24.05.2013.

14:35

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon četiri godine Anas Sharbini ponovno je obukao bijeli dres. Pred neuobičajeno veliki broj okupljenih novinara izašao je u društvu sportskog direktora Srećka Juričića.

Prije nekoliko minuta potpisali smo ugovor na dvije godine s opcijom produženja na još jednu. Izuzetno sam zadovoljan što smo dobili kvalitetnog igrača. Zadovoljan sam i što smo doveli igrača koji voli svoj klub. Ovo je samo još jedna korak u stvaranju jače ekipe za iduću sezonu, kratak je bio Juričić.

Anas s lica nije skidao osmijeh. Strpljivo je pozirao brojnim kamermanima i fotoreporterima.

Hvala vam što ste došli u ovako velikom broju. Stvarno sam jako sretan, najsretniji u svojoj karijeri. Nije moglo bolje završiti. Presretan sam što sam se vratio kući i što mogu nastaviti tamo gdje sam prije četiri godine stao. Rijeka je pokazala veliku želju da me vrati na Kantridu. To je i za mene bila najbolja opcija. Jedva čekam da počnu treninzi i prve utakmice. Pun sam motiva, rekao je Anas.

Neizbježno je pitanje bilo o stavu dijela navijača, koji njegov povratak nisu dočekali s odobravanjem.

A ne znam. Do sada sam dobio puno pozitivnih poruka podrške. Ne bih se volio vraćati na moj odlazak u Hajduk. Da je tada bila ovakva situacija u klubu, sigurno ne bih otišao, završio je Anas.

Zanimljiv je odgovor na pitanje hoće li uskoro biti još ovakvih predstavljanja, ponudio Juričić.

Danas je petak, ali vjerujem da ćemo se opet vidjeti već idući tjedna, kratko je uz osmijeh odgovorio Juričić.

Poslušajte što je Anas rekao za Radio Rijeku o povratku na Kantridu, odlasku u Hajduk, navijačima, ponudama stranih klubova, bratu i još ponekim zanimljivostima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.