Hrvatski radio

Radio Rijeka

Andrijašević otputovao u Gent na zaključenje transfera

18.06.2017.

17:57

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Najbolji igrač netom završene sezone HNL-a otputovao je danas u Belgiju. I iako se proteklih dana i tjedana činilo kako će karijeru nastaviti u Liegeu, Andrijašević je otputovao oko 150 kilometara sjeverozapadno u - Gent. Neslužbeno, Rijeci na ime odštete 4,3 milijuna eura.

Primakao se rastanak Franka Andrijaševića s Rujevicom. Preostao je čini se samo još onaj formalni dio, jer najbolji igrač netom završene sezone HNL-a otputovao je danas u Belgiju. I iako se proteklih dana i tjedana činilo kako će karijeru nastaviti u Liegeu, Andrijašević je otputovao oko 150 kilometara sjeverozapadno u - Gent. 

Što je presudilo, u ovom je trenutku teško reći. No imajući na umu činjenicu da se Standard i Rijeka već neko vrijeme nisu uspjeli dogovoriti oko iznosa odštete, nije isključeno da je izdašnija odšteta u ovom slučaju presudila. Zasigurno je ulogu odigralo i uključivanje trećeg kluba u utrku za Andrijaševićevim uslugama, čije ime na Rujeivic jučer nisu htjeli otkriti. K tome, zna se kako je Gent izuzetno zadovoljan angažmanom Lovre Kalinića pa nije isključeno da je i lijepa riječ reprezentativnog vratara ubrzala cijeli proces.

Detalji transfera nisu poznati jer na Rujevici su za komentar bili nedostupni, no neslužbeno, na ime odštete Rijeci bi trebalo pripasti 4,3 milijun eura. Sudeći prema razvoju situacije konačan bi rasplet trebao biti poznat već tijekom sutrašnjeg dana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.