Hrvatski radio

Radio Rijeka

Armada još jednom pokazala beskrajnu ljubav prema klubu

04.11.2017.

15:46

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Najlakše je biti navijač kad se dižu trofeji, slave titule i velike europske pobjede. Treba sada pokazati što znači biti pravi navijač i pružiti podršku voljenom klubu u kriznoj situaciji, rekao je Povh.

Samo nekoliko mjeseci nakon burne proslave dvostruke krune, Bijeli su upali u rezultatsku krizu. No, bez obzira na niz poraza, navijači momčadi nisu okrenuli leđa. Štoviše, okupili su se danas na posljednjem treningu uoči puta u Zagreb i utakmice s Lokomotivom dati im podršku.

Uvijek smo to radili kroz povijest, davali podršku kada klubu ne ide. Najlakše je biti navijač kad se dižu trofeji, slave titule i velike europske pobjede. Treba sada pokazati što znači biti pravi navijač i pružiti podršku voljenom klubu u kriznoj situaciji. Vidimo da kod igrača postoji želja, volja i da im je stalo, i zato zaslužuju podršku, rekao je glasnogovornik Armade Denis Povh.

Na početku 20-minutnog "Armada ludila" vođa navijanja pozvao je 600-tinjak okupljenih na glasnu podršku i ignoriranje "jednog igrača zbog kojeg se ovo okupljanje ne smije pokvariti. Ako netko tom igraču ima nešto za reći, neka dođe sutra u 15 sati u Kranjčevićevu".

Naravno, riječ je o Mariju Gavranoviću, koji je u društvu Florentina Mateia cijelo vrijeme trčkarao izdvojen od momčadi uz sam rub igrališta.

Još su jednom navijači Rijeke dokazali svoju beskrajnu ljubav prema klubu za kojeg navijaju. S tribine je isijavala pozitivna energija - u trenutku kojem se klub našao, sjajna terapija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.