Hrvatski radio

Radio Rijeka

Bišćan: Nema pobjeda bez maksimalne koncentracije u cijeloj utakmici

11.11.2018.

17:03

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Drugi dio smo kontrolirali utakmicu iz našeg bloka, htjeli smo da susret mirno privedemo kraju. Teško prihvaćamo ovu našu glupost na kraju, što je upozorenje da nećemo moći pobjeđivati ako cijelo vrijeme nismo maksimalno koncentrirani, kaže Bišćan.

Nogometaši Rijeke slavili su u 38. regionalnom derbiju protiv Istre u Puli. Bijeli su golovima Čolaka i Kvržića mirno kontrolirali dvoboj do samoga kraja kada domaćin koristi pogrešku Escovala i smanjuje rezultat. Više od toga nisu mogli, pa je Rijeka nastavila svoj pozitivan niz.

Riječki strateg Igor Bišćan i dalje je ostao neporažen, no završnica utakmica je nešto što brine:

Bilo nam je važno pobijediti da bi ostali u priključku za pozicije koje vode u Europi. Što se tiče utakmice puno smo oscilirali, prvo smo zabili i činilo se da ćemo nastaviti tako, a onda smo stali predaleko od njih. Bili smo primorani braniti puno prekida, i sretno i spretno smo na poluvrijeme otišli s 2:0. Drugi dio smo kontrolirali utakmicu iz našeg bloka, htjeli smo da susret mirno privedemo kraju. Teško prihvaćamo ovu našu glupost na kraju, što je upozorenje da nećemo moći pobjeđivati ako cijelo vrijeme nismo maksimalno koncentrirani, rekao je Bišćan.

Domaći trener Krunoslav Rendulić nije mogao biti zadovoljan svojom domaćom premijerom.

Radili smo previše grešaka u otvaranju. Ušli smo od početka u nervozu, Rijeka je to iskoristila i nismo se više vratili. Sve što smo pričali sedam dana je odmah u startu palo u vodu i čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi, rekao je Rendulić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.