Hrvatski radio

Radio Rijeka

Bišćan: Osjećaj je da smo izgubili dva boda

30.01.2019.

19:02

Autor: Ivan Ribarić

Foto: HRT - Radio Rijeka

Foto: HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Osjećaj je da smo izgubili dva boda. Prosuli smo bodove pred sam kraj, kontrolirali smo utakmicu većinu vremena i dobro smo izlazili, no kad smo trebali obraniti tu prednost počeli smo griješiti, ističe Bišćan.

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli pobjedom krenuti u proljetni dio sezone. Bijeli su u Koprivnici kod Slavena Belupa poveli golom Acostyja, da bi u samom smiraju utakmice bod domaćinima donio Bačelić-Grgić.

Riječki trener Igor Bišćan žali za bodovima izgubljenima u samom smiraju utakmice.

Osjećaj je da smo izgubili dva boda. Prosuli smo bodove pred sam kraj, kontrolirali smo utakmicu većinu vremena i dobro smo izlazili, no kad smo trebali obraniti tu prednost, počeli smo griješiti. Počeli su se nametati, osjetili su svoju priliku, i jedna lopta prema Krstanoviću stvorila je probleme i postavila konačni rezultat. Ostali smo bez nekoliko igrača za sljedeći dvoboj, što znači da smo skupo platili ovaj bod, kaže Bišćan koji je zbog kartona ostao bez Čolaka i Punčeca.

Domaći strateg Ivica Sertić bio je zadovoljan pristupom svoje momčadi.

Bez obzira što smo bili domaćini, bod protiv Rijeke je uvijek dobar. Moramo biti zadovoljni na kraju, iako smo stizali rezultat. Diktirali smo tempo većinu utakmice i pokazali se u pravom svjetlu, rekao je Sertić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.