Hrvatski radio

Radio Rijeka

Bišćan: Ovo je idealna utakmica za vraćanje samopouzdanja

19.10.2018.

12:03

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Nadam se i vjerujem da će momčad biti dovoljno odvažna i odlučna da prekine ovaj negativan niz rezultata. Vjerujem da smo svjesni situacije, da nam utakmica koja dolazi može poslužiti da se počnemo dizati i krenuti prema gore, ističe Bišćan.

Nogometaši Rijeke nakon reprezentativne stanke s novim trenerom kreću u nastavak domaćeg prvenstva. U 11. kolu na redu je gostovanje kod Intera u Zaprešiću. Period upoznavanja s radom Igora Bišćana za igrače je protekao u pozitivnom ozračju, no već večeras cilj je prekinuti niz od šest utakmica bez pobjede u prvenstvu.

Nadam se i vjerujem da će momčad biti dovoljno odvažna i odlučna da prekine ovaj negativan niz rezultata. Vjerujem da smo svjesni situacije, da nam utakmica koja dolazi može poslužiti da se počnemo dizati i krenuti prema gore. U ovo kratko vrijeme koliko sam tu uvjerio sam se da je kvaliteta tu, ali trebaju se neke stvari presložiti, treba nam samopouzdanja. Ova utakmica je idealna za to, kaže Bišćan.

Tenzije na relaciji trener i navijači i dalje su itekako prisutne pa će prema svemu sudeći Bijeli u Zaprešiću večeras biti bez podrške Armade. Utakmica je na rasporedu od 18 sati, a tijek dvoboja možete pratiti u programu Radio Rijeke.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.