Hrvatski radio

Radio Rijeka

Bišćan: Sastavit ćemo najbolje od onoga što imamo i ići po pobjedu

09.02.2019.

13:51

Autor: Ivan Ribarić

Foto: HRT - Radio Rijeka

Foto: HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Očekujemo jednu zahtjevnu utakmicu za nas. Želimo popraviti dojam i rezultat iz zadnje utakmice koju smo izgubili, prve takve otkada sam ja ovdje, i nakon dosta velikog broja utakmica, ističe Bišćan uoči Intera.

Nogometaši Rijeke, nakon prvog poraza pod vodstvom Igora Bišćana, sutra od 15 sati gostuju kod Intera u Zaprešiću. Iako su tijekom tjedna pristigli Murić i Tomečak te tako barem donekle upotpunili riječke redove, glavna briga i dalje je veliki broj ozljeda. Tako će utakmicu u Zaprešiću propustiti Heber, Čolak, Gorgon, Raspopović, Pavelić, Punčec i Capan, dok Tomečak još nema pravo nastupa.

Riječki strateg Igor Bišćan ima puno problema u pronalasku početne postave za sutrašnji ogled.

Očekujemo jednu zahtjevnu utakmicu za nas. Želimo popraviti dojam i rezultat iz zadnje utakmice koju smo izgubili, prve takve otkada sam ja ovdje, i nakon dosta velikog broja utakmica. Najbitnije je da pokažemo reakciju i vratimo se u pozitivan ritam. Sastavit ćemo najbolje od onog što imamo i pokušati ostvariti najbolji rezultat, rekao je Bišćan.

Poslušajte što su sve rekli Bišćan i Petar Mamić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.