Hrvatski radio

Radio Rijeka

16:21 / 19.07.2019.

Autor: Ivan Ribarić

Bišćan: Veselimo se otvaranju sezone pred našim navijačima

Andrej Prskalo, Igor Bišćan i Alen Fućak (Foto: Ivan Ribarić)

Andrej Prskalo, Igor Bišćan i Alen Fućak (Foto: Ivan Ribarić)

Foto: - / -

Veselimo se početku i otvaranju sezone pred našim navijačima. Vjerujemo da smo spremni za sutra, ali i za sve ono što će ubrzo doći. Jako je bitno da krenemo u prvenstvo s dobrom igrom i tri boda, ističe Bišćan uoči sutrašnjeg početka prvenstva.

Nogometaši Rijeke sutra na Rujevici otvaraju 29. domaće nogometno prvenstvo. Bijeli će u prvom kolu ugostiti novog prvoligaša Varaždina. Uoči početka prvenstvenih obaveza Bijeli su ostali bez prvog čuvara mreže Simona Sluge koji je kompletirao transfer u engleskog drugoligaša Luton Towna.

Sigurno da nije mala stvar izgubiti prvog golmana koji je bio bitan za sve ono što smo postigli prošle sezone. Ovim putem moram mu se zahvaliti na svemu što je dao mojoj ekipi i klubu. Klub je prisiljen puštati igrače u takvim situacijama, na obostrano zadovoljstvo rekao bi, i svima je to poznato. S druge strane, ovdje je Prskalo a svi znate koliko je on značio u ono najuspješnije doba. Doprinos prema ekipi neće se promijeniti pa smo zapravo u win-win situaciji. Izgubili smo Simona koji je puno dao čime je klub uprihodio neophodna financijska sredstva, a imamo Prkija na kojeg se možemo u potpunosti osloniti, ističe Bišćan.

Što su sve rekli trener Bijelih Igor Bišćan i novi stari prvi čuvar mreže Andrej Prskalo poslušajte ovdje:

Igor Bišćan i Andrej Prskalo uoči početka prvenstva, pripremio Ivan Ribarić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.