Hrvatski radio

Radio Rijeka

Capan: Nadam se da ću ostati zdrav i pokazati što znam

10.01.2018.

14:47

Autor: Ivan Ribarić

Srećko Juričić i Luka Capan (Foto: Radio Rijeka)

Srećko Juričić i Luka Capan (Foto: Radio Rijeka)

Foto: - / -

Nije me strah reakcije publike, to je sve bilo u žaru borbe. Ovim putem ispričavam se svakome koga sam tom gestom eventualno uvrijedio. Jedan od razloga dolaska ovdje je jedna lijepa atmosfera oko kluba, navijači i Armada koji fantastično bodre klub tako da mislim da neće biti problema, kaže Capan.

Nakon brojnih odlazaka u proteklim danima, na Rujevicu je stigla i prva prinova u ovom prijelaznom roku. Riječ je od 23-godišnjem veznjaku Lokomotive, Luki Capanu koji je potpisao ugovor s Rijekom na tri i pol godine. 

Iznimno sam sretan što sam došao u ovaj klub. Mislim da je ovo veliki korak u mojoj karijeri, nadam se da ću biti zdrav i da ću pokazati ono što znam. Odradio sam s momčadi već dva treninga, ne sumnjam da ću se brzo uklopiti, to su sve mladi dečki koje poznajem, a s nekima sam čak i igrao. Siguran sam da će mi oni olakšati prilagodbu na novu sredinu, rekao je Capan

Na pitanje vjeruje li da će ga navijači prihvatiti s obzirom na njegove gestikulacije prema tribinama u prošloj sezoni Capan odgovara:

Nije me strah reakcije publike, to je sve bilo u žaru borbe. Ovim putem ispričavam se svakome koga sam tom gestom eventualno uvrijedio. Jedan od razloga dolaska ovdje je jedna lijepa atmosfera oko kluba, navijači i Armada koji fantastično bodre klub kroz svih 90 minuta tako da mislim da neće biti problema, zaključio je Capan.

Neće Capan dugo biti usamljen kada su u pitanju dolasci. Već tokom sutrašnjeg dana trebali bi biti završeni transferi napadača Antonija-Mirka Čolaka te stopera Istre 1961, Portugalca Escovala. Osim njih, do kraja tjedna mogao bi se realizirati i transfer desnog braniča Budućnosti, Momčila Raspopovića. Kada su u pitanju odlasci, na izlaznim vratima je Florentin Matei koji bi uskoro trebao postati novi igrač rumunjske Astre.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.