Hrvatski radio

Radio Rijeka

Cesarec potpisao novi ugovor

27.06.2013.

13:10

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Moram naglasiti da su u klubu bili izuzetno korektni prema meni. S druge strane i ja sam maksimalno bio korektan prema klubu, rekao je Cesarec nakon potpisivanja ugovora.

Kako je i najavljeno ovoga ponedjeljka u riječkom nogometnom prvoligašu produžili su suradnju s 30- godišnjim napadačem Danijelom Cesarcem. Jedna od najvažnijih karika bijele momčadi u prošloj sezoni ostat će na Kantridi još godinu dana s mogućnošću produženja za još jednu sezonu.

Novim ugovorom svi smo zadovoljni. I klub i ja. Moram naglasiti da su u klubu bili izuzetno korektni prema meni. S druge strane i ja sam maksimalno bio korektan prema klubu. Sada jedva čekam završetak rehabilitacije i da što prije krenem s treninzima i utakmicama i uvjeren sam da ću na terenu biti još bolji nego prošle sezone. Pun sam želje i motiva, rekao je Cesarec vidno zadovoljan danas obavljenim poslom.

Cesarec je pred kraj prošle sezone podvrgnut operativnom zahvatu na hrskavici skočnog zgloba. Mjesec je dana proveo na rehabilitaciji u Daruvarskim toplicama, a oporavak teče brže od očekivanog.

Šestog srpnja imam kontrolni pregled kod dr. Nemeca i vjerujem da ću nakon toga početi s laganim trčanjem. Trebat će mi određeno vrijeme da se spremim. Računam da bi za mjesec dana od kontrolnog pregleda mogao početi lagano igrati, rekao je Cesarec.

Kada se vrati, dočekat će ga puno jača momčad nego prošle sezone. Činjenica koja ga veseli.

Stvarno smo jaki, na svakom mjestu su po dva odlična igrača. To je dobro, konkurencija uvijek tjera svakog na još bolji rad, završio je Cearec dodavši kako je posljednjih mjesec dana svakoga dana trenirao po pet ili šest sati kako bi što spremniji dočekao prvi trening.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.