Hrvatski radio

Radio Rijeka

Česi kažu: Trpišovsky umjesto Keka; Mance: Kakva besmislica!

16.11.2017.

23:01

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Niti jedan dio teksta o kojem govorite nema nikakve veze s istinom. Uostalom, besmislen je bilo kakav razgovor na tu temu, prokomentirao je pisanje češkog portala pomoćnik sportskog direktora Bijelih Ivan Mance.

Iako je prijelazni rok još relativno daleko, uzbuđenja ne nedostaje. Ovoga puta u glavnoj ulozi nije igrač, već trener. Prema pisanju češkog portala http://isport.blesk.cz, Matjaž Keka na klupi Rijeke zamijenit će trener češkog prvoligaša Slovana iz Libereca Jindrich Trpišovsky.

U tekstu se navodi kako su predstavnici riječkog prvoligaša boravili u Češkoj na utakmici između Libereca i Jihlave te tom prigodom obavili i razgovore s predstavnicima češkog kluba. Sve to neizravno potvrđuje i sam Trpišovsky, koji je u potpunosti posvećen završnici jesenskog dijela prvenstva, ali je, eto, čuo za interes nekog stranog kluba.

Umorni smo od raznih demantiranja, ali izgleda da je Rijeka zadnjih mjeseci u modi i da je u modi dizati cijenu preko Rijeke na sve moguće načine. Niti jedan dio tog članka o kojem govorite nema nikakve veze s istinom. Uostalom, besmislen je bilo kakav razgovor na ovu temu. Iako priznajem, u moru kojekakvih lažnih informacija o našem klubu, ova je nadmašila sve dosadašnje, prokomentirao je pomoćnik sportskog direktora Bijelih Ivan Mance.

Pravu pozadinu napisa na češkom portalu vjerojatno nikada nećemo doznati. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.