Hrvatski radio

Radio Rijeka

Cosmi uoči Dinama: Ostajem li na klupi Rijeke znaju samo predsjednik Mišković i Bog

11.11.2022.

15:01

Autor: Ivan Ribarić

Serse Cosmi

Serse Cosmi

Foto: Goran Kovačić / PIXSELL

Riječani u posljednjem kolu prije stanke u nedjelju na Rujevici od 17 i 30 sati dočekuju Dinamo, a prijenos pratite u programu Radio Rijeke.

Nakon ispadanja iz Kupa, Bijele u nedjelju očekuje dvoboj protiv lidera prvenstva Dinama koji na Rujevicu stiže u jako nezgodnom trenutku za Rijeku. 


Turbulencije u i oko momčadi su brojne, mnogi smatraju kako je Cosmi već bivši, a navijači u eri Damira Miškovića nisu bili nikada bijesniji.


U tim tonovima Cosmi je najavio okršaj s Dinamom gdje je uglavnom morao odgovarati na pitanja o svojem statusu, a manje o utakmici s Modrima. 


Talijan je istaknuo kako ne zna hoće li mu nedjeljna utakmica biti zadnja na riječkoj klupi, smatra kako su navijači opravdano bijesni te ih razumije jer je i on sam bijesan. Zaključio je kako jedino predsjednik Damir Mišković i Bog znaju je li mu Dinamo zadnja utakmica.

 

"Vidjet ćemo kakvi su planovi nakon Dinama. Ako vi svi znate da odlazim onda to pitanje nema ni smisla. Od samog početka poštovao sam svih, sada tražim da se to poštovanje prema meni vrati, istaknuo je Cosmi i dodao kako mu je u Rijeci jednako lijepo kao što mu je bilo i prvog dana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.