Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ćusto: Streljana 3. maja nije kompletna; Načinović: Ovo nije konačno rješenje

23.03.2015.

12:59

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kao streljana, prostor 3. maja nam odgovara, ali nije dovoljno doći s puškom i stati na crtu. Tu je potreban niz pratećih sadržaja, govori trener Streljačkog kluba Lokomotiva Seno Ćusto, dok pročelnik gradskog odjela za sport i tehničku kulturu Igor Načinović ističe kako će se pronaći dodatno rješenje.

Već duže vrijeme Streljački klub Lokomotiva iz Rijeke muku muči s financijskim poteškoćama. Nakon što im je u prostorima za trening isključena struja zbog neplaćenih računa, riječkim strijelcima i strijelkinjama jedina opcija bilo je preseljenje u prostore streljane SRC-a 3. maj, koju je klubu Grad Rijeka nudio i ranije.

Proteklog tjedna roditelji djece članova kluba prosvjedovali su ispred riječke gradske uprave

Također, iz SD-a Lokomotiva poručuju kako nisu zadovoljni prostorom 3. maja te da žele uređenje sadašnje infrastrukture. Grad će, prema riječima pročelnika za sport i tehničku kulturu Igora Načinovića, pronaći novo rješenje.

Više poslušajte u razgovoru s trenerom u SD-u Lokomotiva Senom Ćustom i gradskim pročelnikom za sport i tehničku kulturu Igorom Načinovićem. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.