Hrvatski radio

Radio Rijeka

Duško Miočić, predsjednik Kvarnera 2010: Rijeka zaslužuje ABA ligaša

01.01.2015.

12:40

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ne bih volio vruće glave izlaziti s nekim izjavama nakon ove veličanstvene pobjede u Kupu. No, mi uvijek razmišljamo o stepenici više, ABA ligi, i mislim da grad Rijeka to zaslužuje, rekao je Duško Miočić.

Košarkaši Kvarnera 2010 zaključili su godinu pobjedom protiv Gorice, izborivši povijesni plasman na Final Four Kupa Krešimira Ćosića. Osim što su ušli u ugledno društvo s trolistom ABA ligaša – Cibonom, Cedevitom i Zadrom, riječki košarkaši osvojili su ove godine i jesenski naslov prvaka A-1 lige.

Ova sezona je krenula fantastično, čestitke svima u klubu na ovom uspjehu. Što se pitanja o ABA ligi tiče, ne bih volio sada vruće glave nakon ove velike pobjede izlaziti s nekim izjavama. No, mi uvijek razmišljamo o stepenici više, ABA ligi, i mislim da grad Rijeka to zaslužuje, rekao je nekoliko minuta nakon pobjede protiv Gorice predsjednik Kvarnera Duško Miočić.

Poslušajte što o plasmanu na Final Four, jesenskom naslovu u A-1 ligi te budućim planovima i viziji govori čelni čovjek Kvarnera 2010:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.