Hrvatski radio

Radio Rijeka

Filip Bradarić ostaje u Rijeci

18.06.2017.

14:34

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Moja želja je u ovom trenutku ostati u Rijeci. Znam da je postojao interes drugih klubova, ali u ovom trenutku želim pomoći momčadi da ponovi prošlosezonske rezultate te da ostvarimo što bolji rezultat u Ligi prvaka, rekao je Bradarić.

Filip Bradarić ostaje u Rijeci! Iznenađujuća vijest odjeknula je nogometnim medijskim eterom. Posebno zna li se koliko je Bologna bila zainteresirana za njegov angažman. U igru se uključio i grčki prvak Olympiakos, što je dodatno motiviralo vodeće ljude talijanske momačdi da u svojojem naumu i uspiju. No, očito, ne i dovoljno.

Moja želja je u ovom trenutku ostati u Rijeci. Znam da je postojao interes drugih klubova, ali u ovom trenutku želim pomoći momčadi da ponovi prošlosezonske rezultate te da ostvarimo što bolji rezultat u Ligi prvaka. Rijeka je postala moj dom proteklih godina. Ovdje uživam i trenutno sam fokusiran na pripreme s momčadi.  Rijeka mi je dala puno, meni se nigdje ne žuri, bit će vremena za transfer, rekao je Bradarić.

I pritom mnoge iznenadio. Jer razumljiva je želja svakog igrača napredovati u profesionalnoj karijeri. A odlazak u Serie A to bi svakako bio. No Bradariću i Rijeci se ne žuri. Svaka utakmica odigrana u kvalifikacijama Lige prvaka podići će cijenu. I visinu odštete i plaću samom igraču.

Bologna se kockala visinom odštete i uvjetima kupovine te svoju šansu, prema svemu sudeći, i prokockala. Jer povukli su na Rujevici potez koji će poslužit će kao svjež primjer slijedećem zainteresiranom.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.