Hrvatski radio

Radio Rijeka

Gavranović: Ostaje žal što uoči Milana nismo imali koji bod više

07.12.2017.

23:39

Autor: Ivan Ribarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Super je osjećaj pobijediti jednog velikana kao što je Milan. Volim izvoditi prekide i ovoga puta mi se posrećilo, sigurno jedan od najdražih pogodaka u karijeri, pogotovo zbog toga što nisam nikad imao prilike igrati u ovakvoj atmosferi, kaže Puljić.

Veliku utakmicu odigrali su nogometaši Rijeke na oproštaju od Europe za ovu sezonu. Pobjeda protiv Milana na krilima Jakova Puljića i Marija Gavranovića, koji su u početku svakog poluvremena pogađali mrežu Storarija.

Super je osjećaj pobijediti jednog velikana kao što je Milan, svi smo sretni i zadovoljni te se nadam da je ovaj uspjeh prekretnica i put ka povratku dobrim rezultatima. Volim izvoditi prekide i ovoga puta mi se posrećilo, sigurno jedan od najdražih pogodaka u karijeri, pogotovo zbog toga što nisam nikad imao prilike igrati u ovakvoj atmosferi, kaže Puljić.

Zadovoljan uspjehom bio je i strijelac drugog pogotka Mario Gavranović.

Mislim da smo danas napokon uspjeli posložiti sve kako treba. Bili smo u oba poluvremena na visokom nivou i, po meni, zasluženo došli do pobjede. Ostaje jedino žal što nismo imali koji bod više prije ovog zadnjeg kola jer mislim da je prolazak dalje bio moguć, kaže Gavranović.

Ovo je sigurno povijesna pobjeda za ovu generaciju u jednom teškom trenutku u kojem se nalazimo. Sve što smo se dogovorili smo ispoštovali, i ne treba umanjivati ovaj uspjeh zbog toga što su oni igrali u nekom izmijenjenom sastavu. Nadam se da će nam ova pobjeda dati dodatni zalet da jesenski dio sezone odradimo na najbolji mogući način, kaže Vešović.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.