Hrvatski radio

Radio Rijeka

HKS suspendirao ŽKK Kvarner zbog dugovanja

30.03.2016.

13:49

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dugovanje koje postoji prema HKS-u ćemo podmiriti i utakmica će se odigrati prema rasporedu u subotu u Zadru. Mislim da nije korektno da se priča o dugovima samo jednog kluba kada postoje i puno veća dugovanja drugih klubova, kaže Agejenko.

Hrvatski košarkaški savez suspendirao je ŽKK Kvarner i ŽKK Split zbog dugovanja prema savezu u iznosu od 50 tisuća kuna. Suspenzija ostaje na snazi do podmirenja dugova, no susret 16. kola A-1 lige u kojem Riječanke u subotu gostuju u Zadru, po svemu sudeći, ipak nije pod znakom pitanja.

Dugovanje koje postoji prema HKS-u ćemo podmiriti i utakmica će se odigrati prema rasporedu. Mislim da nije korektno da se priča o dugovima samo jednog kluba kada postoje i puno veća dugovanja drugih klubova. I to ne samo ženskih, nego i muških.  Nije korektno da se samo govori o Kvarneru. Mislim tu prvenstveno na medije i neke portale. Zbog financijskih poteškoća u kojima smo se našli nastao je taj dug, ali mi ćemo ga podmiriti. HKS bi trebao obratiti pažnju i na mušku košarku koja je stvarno u jadnom stanju zbog financija i općenito stanja u sportu, a ne samo na žensku. U muškoj su košarci dugovanja puno veća, rekla je na ovu temu predsjednica Kvarnera Viktorija Agejenko.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.