Hrvatski radio

Radio Rijeka

HNK Rijeka: Razgovaramo s oba kandidata za predsjednika HNS-a

29.11.2017.

15:32

Autor: Ivan Ribarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sukladno tome vodili smo i vodimo razgovore s preostala dva kandidata za mjesto predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Razgovarali smo s oba kandidata u Rijeci i Zagrebu, stoji u priopćenju HNK Rijeke.

Borba za čelno mjesto Hrvatskog nogometnog saveza sve se više zahuktava. I dok oba preostala kandidata diljem Hrvatske skupljaju potporu županijskih saveza, HNK Rijeka je izdala priopćenje vezano uz tu borbu koje prenosimo u cijelosti:

Hrvatski nogometni klub Rijeka imao je svog kandidata s jasnim ciljevima, programom za boljitak hrvatskog nogometa, koji je utemeljen na svim onim principima za koje se naš predsjednik Damir Mišković zalagao od prvog dana ulaska u HNK Rijeka i hrvatski nogomet. 

Rijeka će se i nadalje zalagati za sve promjene koje jamče stabilnost svih klubova, poboljšanje nogometne infrastrukture i kvalitete rada s mladim nogometašima.

HNK Rijeka, kao jedan od nositelja kvalitete, uvijek je spreman na konstruktivne razgovore sa svim onima koji žele pozitivne pomake.

Sukladno tome vodili smo i vodimo razgovore s preostala dva kandidata za mjesto predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Razgovarali smo s oba kandidata u Rijeci i Zagrebu.

Neovisno o ishodu, HNK Rijeka će poštivati demokratska načela i volju većine, te se nadalje zalagati za boljitak hrvatskog nogometa.

HNK Rijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.