Hrvatski radio

Radio Rijeka

Hristov i de Lucas novi igrači Bijelih

23.01.2015.

12:10

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Daleko od očiju javnosti Hristov i de Lucas stavili su potpise na ugovore s riječkim nogometnim prvoligašem.

Daleko od očiju javnosti, gotovo u tajnosti, na Kantridi su i formalno kraju priveli pregovore s dvojicom igrača. Pa je tako najprije potpisan ugovor s napadačem, bugarskim reprezentativcem Ventsislavom Hristovim, donedavno članom bugarskog prvoligaša Beroe Stara Zagora.

Potpisali smo ugovor na dvije i pol godine s opcijom produženja na još jednu godinu. Hristov se vratio u Bugarsku obaviti sve potrebne formalnosti oko preseljenja. Na Kvarner bi se trebao vratiti ovoga vikenda. Neće se pridružiti momčadi u Španjolskoj jer jer ima problema s rupturom mišića koju ćemo sanirati u Rijeci, rekao je sportski direktor Bijelih Srećko Juričić.

No niti tu priči nije kraj. Preko noći stavljen je potpis na ugovor i s jednim veznim igračem. Riječ je o Pablu de Lucasu, 28- godišnjem veznom igraču rumunjskog Petrolula.

S Lucasom smo potpisali ugovor na dvije i pol godine. On bi se nakon što riješi sve formalnosti trebao priključiti momčadi u Španjolskoj tijekom ovoga vikenda, potvrdio je Juričić koji detalje transfera nije želio komentirati.

A i sam Juričić odlazi put Španjolske. Zajedno s predsjednikom kluba Damirom Miškovićem posjetit će močad u bazi u Benahavisu. Prije toga riječka će delegacija, negdje na Pirinejskom poluotoku, odraditi i rundu razgovora sa zastupnicima drugog najavljenog španjolskog igrača. Hoće li ti razgovori završiti uspješno, znat će se kroz koji dan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.