Hrvatski radio

Radio Rijeka

I prvak Grčke želi Bradarića u svojim redovima?

10.06.2017.

12:36

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Trener aktualnog prvaka Grčke, Olympiakosa, Besnik Hasi inzistira na dovođenju riječkog veznjaka. Ta ljubav traje već nekoliko mjeseci, a hoće li rezultirati i nečim konkretnim, ovisi o ishodu pregovora između klubova.

Dogovor između Bologne i Rijeke oko transfera Filipa Bradarića još nije postignut. Talijanska je momčad pristala na financijske zahtjeve riječkog prvoligaša, no sporna je dinamika isplate, odnosno otplata odštetnog zahtjeva malo manjeg od pet milijuna eura u ratama. Pa se tako, slično kao i u slučaju Franka Andrijaševića, u ozbiljnu utrku uključio još jedan zainteresirani klub.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Olympiakosu. Novi trener aktualnog prvaka Grčke Besnik Hasi inzistira na dovođenju riječkog veznjaka. Ta ljubav traje već neko vrijeme, a hoće li se na kraju pretočiti i u nešto konkretno i opipljivo, ovisi o ishodu pregovora između klubova. Ključno je pitanje mogu li Grci ispuniti financijske zahtjeve s Rujevice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.