Hrvatski radio

Radio Rijeka

Igor Bišćan nakon utakmice objavio kako odlazi s riječke klupe

22.09.2019.

21:01

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Odlučio sam da netko to sve mora presjeći, zahvaljujem se svima na podršci i povjerenju, najveća zahvala ide mojim suradnicima i igračima. Želim svima u klubu puno sreće i da dobiju nekoga kojemu će biti stalo do kluba koliko je to bilo meni, rekao je Bišćan.

Nogometaši Rijeke prekinuli su niz od četiri utakmice bez poraza u domaćem prvenstvu uvjerljivom pobjedom protiv Istre 1961 u Puli, no tom su prilikom ostali i bez trenera. Nakon 43 utakmice na riječkoj klupi Igor Bišćan na press konferenciji nakon dvoboja potvrdio je nagađanja oko njegovog odlaska.

Što se tiče utakmice vrlo kratko. Način kako su moji igrači danas igrali je najbolji pokazatelj koliko su točni natpisi da smo jedni drugima okrenuli leđima. Kao što znate ovo je moja zadnja utakmica na klupi Rijeke. Čovjek se nakon nekog vremena zasiti rada u uvjetima koji nisu nimalo idealni. Bez obzira na sve to, mi smo uspjeli napraviti odlične rezultate u uvjetima koji nisu bili sjajni. Promijenila su se vremena, Rijeka je prije mogla kupovati lijevog beka za jednu utakmicu, sada to više nije moguće. Odlučio sam da netko to sve mora presjeći, zahvaljujem se svima na podršci i povjerenju, najveća zahvala ide mojim suradnicima i igračima. Želim svima u klubu puno sreće i da dobiju nekoga kojemu će biti stalo do kluba koliko je to bilo meni, rekao je Bišćan tužnim glasom i uz pozdrave otišao sa press konferencije bez dozvoljenih pitanja novinara.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.