Hrvatski radio

Radio Rijeka

Igor Hinić priključen stručnom stožeru Primorja

28.02.2017.

14:40

Autor: Ivan Ribarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Drago mi je da se stožeru priključio Igor Hinić, dijete našeg kluba, proslavljeni igrač te osvajač svih najvećih odličja, kako bi svojim iskustvom dao svoj doprinos u ovim teškim trenucima, istaknuo je Zoran Roje.

Vaterpolisti Primorja dobili su veliko pojačanje u stručnom stožeru do kraja sezone. Nakon niza loših rezultata prve ekipe u Triglav Regionalnoj ligi Upravni odbor Vaterpolo kluba Primorje Erste bank sastalo se u utorak te donio odluku da pojača stručni stožer uoči nastavka sezone. Igor Pezelj ostaje prvi trener dok će Aleksandar Tiškivski i dalje biti prvi pomoćnik. Novost je da će se stožeru priključiti proslavljeni riječki vaterpolist Igor Hinić.

Zadovoljan s promjenom koja je bila nužna nakon udaljavanja od borbe za završnicu Jadranske lige bio je i sportski direktor Zoran Roje:

Rezultati i pružene partije nisu bile na očekivanoj razini te je bilo potrebno donijeti neke odluke. Drago mi je da se stožeru priključio Igor Hinić, dijete našeg kluba, proslavljeni igrač te osvajač svih najvećih odličja, kako bi svojim iskustvom dao svoj doprinos u ovim teškim trenucima, rekao je Roje.

Primorjaši već u subotu imaju težak ispit kada u okviru 15. kola Jadranske lige gostuju na Banjici kod Partizana koji je ovoga vikenda slavio protiv Juga. Zahtjevan protivnik ali i prava prilika da se prekine niz od četiri uzastopna poraza i ponovno vrati u borbu za Final four Jadranske lige.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.