Hrvatski radio

Radio Rijeka

Igor Pezelj: Glavni cilj u novoj sezoni je afirmacija mladih igrača

04.09.2016.

14:49

Autor: Ivan Ribarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mislim da je Jug u našoj ligi neprikosnoven i nema potrebe uopće pričati o Jugu, ali mislim da smo ta momčad uz zagrebačku Mladost i splitski Mornar i Jadran koja će se boriti za drugo mjesto u prvenstvu, rekao je Pezelj.

Prije nekoliko dana Vaterpolski klub Primorje dobio je novoga trenera. Igor Pezelj, nakon četverogodišnjeg obnašanja dužnosti pomoćnoga trenera, dobio je priliku kao glavni trener povesti Primorje u novu sezonu.

Završetkom ove sezone završio je jedan uspješan ciklus Primorja, gdje smo imali jednu vrhunsku momčad sastavljenu od zvijezda, i u kojem su ostvareni sjajni rezultati. Zbog financijskih razloga klub više ne može pratiti takav ritam i okrenuli smo se jednom novom projektu u kojem je cilj afirmirati što više naših juniora koji su već duže vrijeme u ekipi te će sada dobiti i pravu priliku da pokažu da zaslužuju biti u Primorjurekao je Pezelj te dodao:

Mislim da je Jug u našoj ligi neprikosnoven i nema potrebe uopće pričati o Jugu, ali mislim da smo ta momčad, uz zagrebačku Mladost i splitski Mornar i Jadran, koja će se boriti za drugo mjesto u prvenstvu.

Momčad Primorja prošloga je tjedna započela intenzivne pripreme za novu sezonu, a prvi testovi bit će već ovoga tjedna, kada u Rijeku na šestodnevni sparing dolazi mađarski VasasPoslušajte razgovor s novim trenerom vaterpolista Primorja Igorom Pezeljom:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.