Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ivan Bebek u Elitnoj skupini UEFA-e: Ovo je prvi korak

22.07.2015.

14:20

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Da ne vjerujem da ću postići maksimum u svojoj karijeri, ne bih ni počeo sve ovo. Naravno da mi je cilj suditi na Europskom i Svjetskom prvenstvu, sada je stigla potvrda da sam kandidat. Ovo je prvi korak, cilj je nastaviti s dobrim radom, rekao je Ivan Bebek.

Ivan Bebek postao je prvi hrvatski sudac u Elitnoj skupini UEFA-e. Veliko je to priznanje za 38-godišnjeg riječkog nogometnog suca, koji je tako promoviran u grupu od 29 najboljih sudaca u Europi.

Bebek će suditi neke od najvažnijih utakmica Lige prvaka i Europske lige, budući da se upravo iz Elitne skupine biraju suci za te susrete. Ukoliko se dokaže na ovoj razini, Bebek bi uskoro mogao suditi utakmice Europskog i Svjetskog nogometnog prvenstva.

O promociji u Elitnu skupinu, dosadašnjim iskustvima, suđenju u Europi i hrvatskom prvenstvu, mogućnosti suđenja Europskom i Svjetskom prvenstvu te još pokojoj zanimljivosti s Ivanom Bebekom razgovarao je Ivan Dorian Molnar. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.