Hrvatski radio

Radio Rijeka

Izdana uporabna dozvola: Komisija HNS-a sutra na Rujevici

28.07.2015.

16:27

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

To je znak da smo radove uspješno priveli kraju i da je sve prošlo prema planu. Nadam se da će isto tako biti i sutra kada nam dolazi komisija HNS-a, rekao je dopredsjednik Rijeke Dean Šćulac.

Pretplatnici koji u četvrtak na otvorenom treningu Rijeke (20 sati) isprobaju svoja mjesta, s istih će, sada je to gotovo izvjesno, gledati i prvu službenu utakmicu Bijelih već ove nedjelje, kada u sklopu četvrtog kola domaćeg prvenstva stiže Lokomotiva.

Naime, nakon današnjeg tehničkog pregleda izdana je uporabna dozvola za zamjenski stadion. Licencu za odigravanje utakmica mora izdati Komisija Hrvatskog nogometnog saveza, koja sutra dolazi na Rujevicu.

Zadovoljni smo izdavanjem uporabne dozvole. To je znak da smo radove uspješno priveli kraju i da je sve prošlo prema planu. Nadam se da će isto biti i sutra kada nam dolazi komisija HNS-a, rekao je dopredsjednik Rijeke Dean Šćulac.

Službena odluka Komisije za licenciranje HNS-a bit će poznata sutra u poslijepodnevnim satima. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.