Hrvatski radio

Radio Rijeka

Između dva europska pretkola na Rujevicu stiže pojačanje?

19.07.2017.

13:20

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prema neslužbenim informacijama, napadački red mogao bi biti bogatiji za 26-godišnjeg Mateja Jelića, napadača bečkog Rapida. Pregovori koji traju već duže vrijeme, ušli su u završnu fazu i završe li uspješno, rođeni bi Našičanin na Rujevicu došao na jednogodišnju posudbu s pravom prvootkupa ugovora.

Kasno noćas na povratku iz Engleske, u mančesterskoj zračnoj luci, u riječkoj ekspediciji vladalo je dobro rasoploženje. Opuštenosti nije bilo jedino kod zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea

Razmišljam o poslu koji me još čeka, kratko je prozborio Mance. 

Jasan je to bio znak da se u sklopu tekućeg prijelaznog roka događa nešto konkretno, posebno imajući na umu činjenicu kako je veliki broj potencijalnih pojačanja posljednjih tjedana prošao kroz "Manceovu proceduru". Jedno se ime po svemu sudeči održalo na površini. 

Prema neslužbenim informacijama, napadački red mogao bi biti bogatiji za 26-godišnjeg Mateja Jelića, napadača bečkog Rapida. Pregovori koji traju već duže vrijeme, ušli su u završnu fazu i završe li uspješno, rođeni bi Našičanin na Rujevicu došao na jednogodišnju posudbu s pravom prvootkupa ugovora. Ishod će možda biti poznat već do kraja današnjeg dana, najkasnije sutra. 

Zanimljivo, Jelić je već jednom bio u Rijeci, u siječnju 2012. godine došao je na probu, ali nije zadovoljio ukus tadašnje struke predvođene Nikicim Milenkovićem i Ivom Ištukom. Ocijenjeno je tada da je Damir Čehić bolje rješenje. Godinu i pol dana kasnije otisnuo se Jelić iz Rudeša u Žilinu gdje je počeo njegov igrački preporod. U dvije prvenstvene sezone postigao je 23 pogotka, a u ljeto 2015. preselio je u bečki Rapid.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.