Hrvatski radio

Radio Rijeka

Josip Tadić potpisao

04.06.2013.

18:24

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prateći klub proteklih godinu dana vidio sam da je riječ o zdravoj sredini. Stvarno sam sretan što sam postao dio Rijeke, rekao je Tadić nakon potpisa ugovora.

Josip Tadić novi je član bijele svlačionice. 25-godišnji napadač stavio je danas poslijepodne potpis na dvogodišnji ugovor s mogućnošću produženja za još jednu sezonu.

Potpisom ovoga ugovora riješili smo poziciju špice. Jako sam zadovoljan što smo dobili tako kvalitetnog igrača s internacionalnim iskustvom i koji ima motiva igrati u HNL-u. K nama je došao kao slobodan igrač, rekao je sportski direktor riječkog prvoligaša Srećko Juričić.

Tadić je na Kantridi pregovarao i prije točno godinu dana. Tada do dogovora nije došlo.

Da razgovarali smo prošlo ljeto i od tada pratim Rijeku. Vidio sam da je riječ o lijepoj priči i zdravoj sredini. Našli smo zajednički jezik i ove se godine dogovorili. Stvarno sam sretan što sam postao dio Rijeke. Problema s motivom neće biti. Moj motiv je uvijek bio jedan, a to je igrati. Uvijek sam tražio klub u kojem ću igrati. Zato sam otišao u Australiju. Iza mene je dobra sezona. Sada sam se vratio u HNL, a plasman u Euroligu za mene je sigurno motiv više, rekao je Tadić u prvom obraćanju riječkoj sportskoj javnosti.

Priključio se na Kantridi  maloj osječkoj koloniji.

Da, čuo sam da su ovdje moji Osječani. Ne poznajem ih, oni su bili mladi kada sam ja napustio Osijek, ali iz mlade reprezentacije znam Mujanovića i Benka. Jedva čekam da upoznam suigrače, završio je Tadić.   

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.